Είμαστε οι καλύτεροι σημαίνει...

... ότι έχουμε τους ομορφότερους χώρους υποδοχής. Τα καταστήματά μας έχουν εργονομηθεί με τέτοιον τρόπο ώστε να παρέχουν τη μέγιστη λειτουργικότητα στο χώρο προς όφελος του πελάτη.

...ότι κατέχουμε τεχνογνωσία. Σαράντα χρόνια πρωτοποριακής παρουσίας στο χώρο των Ασφαλίσεων μας έχουν επιβεβαιώσει τους τρόπους και τις τεχνικές για την περάτωση κάθε είδους Ασφάλειας. Γνωρίζουμε τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να προσεγγίσουμε και να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού πελάτη έχοντας σαν κύριο γνώμονα την ποιότητα σε συνδυασμό με τις Φθηνότερες Λύσεις.

...ότι έχουμε το καλύτερα εκπαιδευμένο προσωπικό. Η διαρκής υποστήριξη του προσωπικού όλων των σημείων πώλησης της  PIAco  γίνεται με προγραμματισμένα ενημερωτικά σεμινάρια πάνω στην εξέλιξη και την ανάπτυξη των Ασφαλειών χαμηλού κόστους  καθώς επίσης και για τις καλύψεις που προσφέρουν. Οι πρακτικές αλλά και οι θεωρητικές γνώσεις των ανθρώπων μας είναι το ουσιαστικότερο εργαλείο για την πλήρη κατανόηση των αναγκών του πελάτη αλλά και για την υποβολή έξυπνων φθηνών και ολοκληρωμένων προτάσεων ασφάλισης.

Κάντε Click στην παραπάνω εικόνα για να μας στείλετε την αίτηση σας

   
         
 
   
         

PIAco | CHEAPER SOLUTIONS . COM . GR | ΦΘΗΝΟΤΕΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ Α.Ε.


> Λεπτομέρειες

   
         

Aσφάλιση της έκθεσης της Αγιορειτικής Εστίας "Κειμήλια Πρωτάτου - Άγιον όρος" από την PIAco Φθηνότερες Λύσεις.

   
         

Private Celebration Party 07.07.07, παρουσία 777 και πλέον V.I.P. καλεσμένων μας παγκοσμίως...

   
         

Οδηγίες αντισεισμικής προστασίας
Η Ελλάδα είναι μια χώρα με μεγάλη σεισμικότητα. Όλες οι περιοχές της κινδυνεύουν να πάθουν βλάβες μικρές ή μεγάλες από σεισμό. Πρέπει λοιπόν να γνωρίζουμε πώς να προστατευτούμε και να έχουμε λάβει τα απαραίτητα μέτρα...

   
         

  INTERNET EXPLORER   FLASH PLUGIN

 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΝ INTERNET EXPLORER ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ FLASH PLUGIN