Όροι λειτουργίας

Αυτή η περιοχή web περιέχει τα εμπορικά σήματα, τα πνευματικά δικαιώματα και άλλη διανοητική ιδιοκτησία συμπεριλαμβανομένου του ονόματος piaco και του λογότυπου. Όλα τα εμπορικά σήματα που περιλαμβάνονται σε αυτήν την περιοχή Ιστού «piaco.gr» ή έχουν χορηγήσει άδεια στην penlidis.grανήκουν στον ιδιοκτήτη εμπορικών σημάτων (c) για τη χρήση σε αυτήν την περιοχή Ιστού. Δεν πρέπει να αντιγράψετε ή ειδάλλως να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε από αυτά τα εμπορικά σήματα, πνευματικά δικαιώματα ή διανοητική ιδιοκτησία από καμιά άποψη εκτός από την εκτύπωση όπως καθορίζεται κατωτέρω. Εάν επιθυμείτε να κάνετε τίποτ' άλλο με οποιαδήποτε από τα εμπορικά σήματα πρέπει να λάβετε τη γραπτή δικαιοδοσία του ιδιοκτήτητου εμπορικού σήματος. Δεν μπορείτε να αντιγράψετε ή να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε υλικό από αυτήν την περιοχή Ιστού για οποιοδήποτε εμπορικό σκοπό από καμιά άποψη.

Εκτύπωση

Οι σελίδες μπορούν να τυπωθούν από αυτήν την περιοχή αυστηρά για την προσωπική σας χρήση. Δεν πρέπει να αφαιρέσετε οποιαδήποτε πνευματικά δικαιώματα, εμπορικό σήμα ή διανοητική ιδιοκτησία από οποιοδήποτε υλικό που αντιγράφεται ή που τυπώνεται από αυτήν την περιοχή Ιστού.

Διακήρυξη

Η αγορά οποιουδήποτε ασφαλιστικού προϊόντος - διαθέσιμου μέσω αυτής της περιοχής Ιστού- θα είναι υπαγόμενη σε αυτούς τους όρους και τους σχετικούς πολιτικούς όρους και τις διατάξεις. Κάθε ασφαλιστική σύμβαση περιέχει τους όρους που διαμορφώνουν μια σύμβαση μεταξύ σας (ο πελάτης) και του ασφαλιστή (εταιρεία). Τίποτα που περιλαμβάνεται στους όρους δεν έχει επιπτώσεις στα νομικά δικαιώματά σας ως καταναλωτή κατά την αγορά των υπηρεσιών.

Προστασία προσωπικών δεδομένων

Οι προσωπικές λεπτομέρειες που παρέχονται στην «piaco.gr» μέσω αυτής της περιοχής Ιστού θα χρησιμοποιηθούν μόνο σύμφωνα με την πολιτική μας περί ασφάλειας και ιδιωτικότητας. Παρακαλώ διαβάστε αυτό προσεκτικά: με την παροχή των προσωπικών λεπτομερειών σας σε μας συγκατατίθεστε με τη χρήση τους σύμφωνα με την πολιτική ιδιωτικότητάς μας. Το piaco.gr συμμορφώνεται με τους όρους της πράξης προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Πωλήσεις των ασφαλιστικών προϊόντων

Είστε αρμόδιοι για την απόφαση εάν οποιαδήποτε από τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μας είναι κατάλληλα για τους σκοπούς σας. Πριν αγοράσετε μια ασφάλιση επιβεβαιώστε ότι έχετε διαβάσει και έχετε καταλάβει τους όρους χρήσης και πρέπει να είστε σίγουροι ότι το προϊόν συναντά τις ανάγκες σας. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τις λεπτομέρειες μιας ασφάλισης παρακαλώ να έρθετε σε επαφή μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή.
Όλες οι δηλώσεις που γίνονται από σας ή οι πληροφορίες που παρέχονται από σας στην «piaco.gr» και τους συνδεμένους ασφαλιστές μας είναι εμπιστευτικές.
Κατά την αγορά μιας ασφάλισης επιβεβαιώνετε ότι όλες οι απαντήσεις που δίνονται στην αίτησή σας είναι αληθινές και σωστές. Οι πληροφορίες και οι δηλώσεις σας δίνουν μορφή στη βάση της ασφαλιστικής σύμβασης. Εάν δεν παρέχετε τις ακριβείς πληροφορίες, αυτό μπορεί να ακυρώσει την ασφαλιστική σύμβαση σας.
Η απόφαση ως προς το εάν θα σας προσφέρει την ασφαλιστική κάλυψη είναι στη διακριτικότητα της piaco.gr ή των συνδεμένων ασφαλιστών μας.
Οποιεσδήποτε πληροφορίες που υποβάλλονται από σας δεν θεωρείται ότι έχουν παραληφθεί από την piaco.gr ή τους συνδεμένους ασφαλιστές μας έως ότου έχετε λάβει την επιβεβαίωση από μας ή τον ασφαλιστή ότι έχουν παραληφθεί. Τέτοια επιβεβαίωση θα είναι από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Συστήνουμε να κρατάτε ένα αντίγραφο όλων των πληροφοριών που υποβάλλονται ή που παραλαμβάνονται από μας για τα προσωπικά αρχεία σας.

Αρμοδιότητα

Αυτή η περιοχή είναι προοριζόμενη προς χρήση από τους κατοίκους της Ελλάδας ή καταχωρημένες επιχειρήσεις στην Ελλάδα μόνο. Αυτοί οι όροι υπόκεινται για να ερμηνευθούν σύμφωνα με τον Ελληνικούς νόμους.

Αλλαγές στην περιοχή Ιστού

Η piaco.gr μπορεί να αλλάξει τη μορφή και το περιεχόμενο αυτής της περιοχής Ιστού οποιαδήποτε στιγμή.
Η piaco.gr μπορεί να αναστείλει ή να ολοκληρώσει τη λειτουργία αυτής της περιοχής Ιστού για την εργασία υποστήριξης ή συντήρησης, προκειμένου να ενημερωθεί το περιεχόμενο ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο. Είναι η πρακτική μας να αντικαταστήσουμε την μπροστινή οθόνη περιοχών με μια σελίδα απαριθμώντας τον αναμενόμενο χρόνο και την ημερομηνία για τη συνέχεια της υπηρεσίας.

Αλλαγές στους όρους

Η piaco.gr μπορεί να αλλάξει τους όρους χρήσης και λειτουργίας καθώς και την διακήρυξη που καθορίζονται ανωτέρω κατά διαστήματα. Με την περιοδεία αυτής της περιοχής Ιστού αποδέχεστε ότι δεσμεύεστε από τους όρους και λειτουργίας καθώς και την διακήρυξη και πρέπει να ελέγξετε αυτούς κάθε φορά που ξαναεπισκέπτεστε την περιοχή.

Καταγγελίες

Είναι η πρόθεσή μας να σας παρέχουμε ένα υψηλό επίπεδο υπηρεσίας πάντα. Εάν υπάρχουν περιπτώσεις όπου δεν συναντάμε τα πρότυπά σας παρακαλώ ελάτε σε επαφή με το διευθυντή πελατών, προφορικά η και γραπτά. Οι διαδικασίες καταγγελιών μας είναι διαθέσιμες κατόπιν αιτήσεως. Δεδομένου ότι είμαστε μέλη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου εάν παραμείνετε ανικανοποίητοι με την απάντησή μας έχετε την πρόσβαση να καταγγείλετε το συμβάν.

Για οποιοδήποτε θέμα σχετικό με την ιστοσελίδα επικοινωνήστε στα παρακάτω στοιχεία:

PIAco
Λεωφόρος Εθνικής Αντίστασης 7 (β),
ΤΚ 55134 Θεσσαλονίκη.

Τηλ. 2310 44.83.66 - 2310 488.468
Fax. 2310 445.275
Email. info@piaco.gr

Τα νομικά δικαιώματά σας δεν επηρεάζονται.

Κάντε Click στην παραπάνω εικόνα για να μας στείλετε την αίτηση σας

   
         
 
   
         

PIAco | CHEAPER SOLUTIONS . COM . GR | ΦΘΗΝΟΤΕΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ Α.Ε.


> Λεπτομέρειες

   
         

Aσφάλιση της έκθεσης της Αγιορειτικής Εστίας "Κειμήλια Πρωτάτου - Άγιον όρος" από την PIAco Φθηνότερες Λύσεις.

   
         

Private Celebration Party 07.07.07, παρουσία 777 και πλέον V.I.P. καλεσμένων μας παγκοσμίως...

   
         

Οδηγίες αντισεισμικής προστασίας
Η Ελλάδα είναι μια χώρα με μεγάλη σεισμικότητα. Όλες οι περιοχές της κινδυνεύουν να πάθουν βλάβες μικρές ή μεγάλες από σεισμό. Πρέπει λοιπόν να γνωρίζουμε πώς να προστατευτούμε και να έχουμε λάβει τα απαραίτητα μέτρα...

   
         

  INTERNET EXPLORER   FLASH PLUGIN

 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΝ INTERNET EXPLORER ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ FLASH PLUGIN