Μερικές Περιπτώσεις όπου δεν Ισχύει η Κάλυψη των Ασφαλιστηρίων Συμβολάιων.

Όπως είναι γνωστό δεν υπάρχει κανένα ασφαλιστικό συμβόλαιο αυτοκινήτου που να μην έχει κάποιες εξαιρέσεις. Αυτές αναφέρονται αναλυτικά παρακάτω

 1. Περιπτώσεις αυτοκτονίας ή απόπειρας αυτοκτονίας, ανεξάρτητα από τη διανοητική κατάσταση (μόνιμη ή προσωρινή) του ασφαλιζομένου
 2. Περιπτώσεις που ο οδηγός του αυτοκινήτου πάσχει από παραλυσία, επιληψία, νευρασθένεια ή βρίσκεται σε κατάσταση μέθης σύμφωνα με το άρθρο 42 του Κ.Ο.Κ. ή είναι αλκοολικός, τοξικομανής ή ανάπηρος.
 3. Περιπτώσεις που οφείλονται σε ανώτερη βία, όπως σεισμός, πλημμύρα, λαίλαπα, χαλάζι, θύελλα, κατολίσθηση εδάφους, έκρηξη ηφαιστείου κ.λ.π..
 4. Περιπτώσεις που οφείλονται σε πόλεμο, πολιτικές ταραχές, τρομοκρατικές ενέργειες, διαταραχές της δημόσιας τάξης και παρόμοιες ενέργειες ή καταστάσεις.
 5. Περιπτώσεις που το αυτοκίνητο συμμετείχε σε αγώνες ή δοκιμές για αγώνες και επιδείξεις (επισήμους ή μη).
 6. Περιπτώσεις που το αυτοκίνητο ρυμουλκεί ή ρυμουλκείται καθώς και σε παρόμοιες περιπτώσεις.
 7. Περιπτώσεις που ο οδηγός δεν έχει την προβλεπόμενη άδεια οδήγησης ή δεν διαταχθεί  η προσωρινή ή διαρκής αφαίρεσή της.
 8. Οι κάθε μορφής νόσοι ασθένειες ή παθήσεις
 9. Ατυχήματα που οφείλονται άμεσα ή έμμεσα, ολικά ή μερικά σε σωματική βλάβη που είχε υποστεί ο ασφαλιζόμενος πριν την ασφάλιση και τα επακόλουθα ή επιπλοκές των.
 10. Περιπτώσεις που οι συνεπιβαίνοντες του αυτοκινήτου είναι περισσότεροι από όσους προβλέπονται από την άδεια κυκλοφορίας ή το αυτοκίνητο μεταφέρει φορτίο πάνω από το όριο που προβλέπεται από την άδεια κυκλοφορίας ή από τις σχετικές αποφάσεις των αρμοδίων αρχών.
 11. Οποιοδήποτε τροχαίο ατύχημα εφόσον ο οδηγός δεν φέρει Ζώνη Ασφαλείας.
 12. Περιπτώσεις που το αυτοκίνητο δεν κυκλοφορεί νόμιμα ή δεν χρησιμοποιείτε για την προβλεπόμενη γι’ αυτό χρήση ή δεν έχει υποβληθεί στους κρατικούς

Για τις προαναφερόμενες εξαιρέσεις δεν ισχύει το ασφαλιστικό συμβόλαιο εκτός εάν ο ασφαλιζόμενος έχει συμπεριλάβει όλες ή κάποιες από τις παραπάνω εξαιρέσεις στις ειδικές καλύψεις του συμβολαίου του.

Σε κάθε περίπτωση ο ασφαλιστικός σας σύμβουλος θα πρέπει να σας γνωστοποιεί τις παραπάνω εξαιρέσεις, και να σας συμβουλεύει πάντοτε για το καλό σας.

Κάντε Click στην παραπάνω εικόνα για να μας στείλετε την αίτηση σας

   
         
 
   
         

PIAco | CHEAPER SOLUTIONS . COM . GR | ΦΘΗΝΟΤΕΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ Α.Ε.


> Λεπτομέρειες

   
         

Aσφάλιση της έκθεσης της Αγιορειτικής Εστίας "Κειμήλια Πρωτάτου - Άγιον όρος" από την PIAco Φθηνότερες Λύσεις.

   
         

Private Celebration Party 07.07.07, παρουσία 777 και πλέον V.I.P. καλεσμένων μας παγκοσμίως...

   
         

Οδηγίες αντισεισμικής προστασίας
Η Ελλάδα είναι μια χώρα με μεγάλη σεισμικότητα. Όλες οι περιοχές της κινδυνεύουν να πάθουν βλάβες μικρές ή μεγάλες από σεισμό. Πρέπει λοιπόν να γνωρίζουμε πώς να προστατευτούμε και να έχουμε λάβει τα απαραίτητα μέτρα...

   
         

 INTERNET EXPLORER  FLASH PLUGIN

 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΝ INTERNET EXPLORER ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ FLASH PLUGIN